Internationell
Development Centers
Språk

Hyr en dedikerad Android utvecklare
i Östeuropa

I hjärtat av Östeuropa

Gör det lätt att hyra en Android programmerare i Östeuropa

Att hitta och behålla en Android programmerare kan vara en utmaning för vissa företag. Inte för oss men. Vi har en strikt anställningsprocessen för att korrekt undersöka våra Android utvecklare i Östeuropa. Utöver våra teoretiska tester måste talanger visa praktisk och hands-on Android utveckling erfarenhet.

Android är ett mobilt operativsystem utvecklat av Google, baserat på Linuxkärnan och främst avsedd för pekskärm mobila enheter som smartphones och surfplattor . Android har den största installerade basen av alla operativsystem av något slag. Google har också utvecklat Android TV för TV-apparater, Android Auto för bilar, och Android Wear för armbandsur, var och en med en specialiserad användargränssnitt. Applikationer skrivs med Android Software Development Kit (SDK) och ofta programmeringsspråket Java som har fullständig tillgång till Android API. Java kan kombineras med C/C++.

Hyr en dedikerad Android utvecklare
Vi började med en enkel idé

Hög efterfrågan på Android programmerare

Fakta är tydliga. Efterfrågan på högutbildade talanger i Android utveckling är högre än tillgången. Det skapar en enorm brist på marknaden. Vårt uppdrag är enkelt: Hunt, hyra, behålla de bästa Android programmerare i Östeuropa. Detta gör det möjligt för våra kunder att alltid ligga före kurvan.
Hyr en dedikerad Android utvecklare
I hjärtat av Östeuropa

I hjärtat av Östeuropa

Varför Östeuropa? och varför Rumänien? Jo vi hade många alternativ för oss. Men vi bestämde oss för att gå med Rumänien att etablera vår första kontor. Vi tror att Rumänien har många fördelar, såsom talanger, snabb internet, och den allmänna livskvaliteten , och talanger som används för att kommunicera på perfekt engelska.

Hyr en dedikerad Android utvecklare
Att hålla våra talanger lycklig

Att hålla våra talanger lycklig

Många företag säger att de bryr sig om sina anställda. Endast ett fåtal faktiskt bryr. Det är sanningen. Vår verksamhet kretsar 100% runt hitta och behålla talanger. Utan talanger, vi har inte ett företag. Inte nog med att vi har talang, men vårt mål är att hålla dem nöjda.

Hyr en dedikerad Android utvecklare

FAQ

Finns det några rekryterings- eller kontraktsmässiga kostnader när du anställer Android utvecklare med TE?

Ja. Vi kräver en inledande insättning som kommer att användas som kredit till din första faktura när du hyr dina Android utvecklare. Om du bestämmer dig för att inte gå vidare, kommer din insättning att återbetalas helt.

Kan jag byta en resurs till en annan?

Ja. Medan vi skärmar våra resurser noggrant för att de uppfyller dina krav förstår vi att inte alla utvecklare kommer att vara en perfekt passform för alla företag.

Vilka betalningsmetoder accepterar du?

Vi arbetar främst med ACH, bankledningar och arbetar normalt med EUR, CHF, USD och GBP. För mindre belopp accepterar vi alla större kreditkort.

Vem äger de lagliga rättigheterna för det arbete som skapas av mina Android utvecklare?

Du, kunden. Vårt team arbetar direkt för dig och vid full betalning är all IP, rättigheter, produkter och kod som produceras av TE din egendom.

Var finns dina Android utvecklare på?

Alla våra Android utvecklare arbetar från en av våra lokaler i Östeuropa. Detta är för att garantera IP, säkerhet, know-how av våra kunders proprietära kod och tillgångar. Vi har faciliteter i det mesta av Östeuropa, särskilt i Rumänien, Ukraina och på Balkan. Gärna skicka ett besök!

Varför tillåter du inte Android utvecklare att arbeta hemifrån eller på distans?

TE är känt för att vara strikt på säkerheten. Fjärrarbete och freelancing är bra som ett koncept, men våra kunder, Fortune 500-företag och regeringar i synnerhet, är mycket angelägna om att se till att IP: n för vad deras Android-utvecklare arbetar med, lagras säkert.

Hur mycket ska jag budgetera för att anställa en Android utvecklare med Team Extension?

Vi tävlar inte på pris, vi konkurrerar om kvalitet. Marknaden är i hög efterfrågan på Android utvecklare, och det finns inte tillräckligt med Android utvecklare att gå runt. Enkel ekonomi du kanske säger. Det innebär att prissättningen runt om i världen är hög, oavsett plats. Vi använder din Android utvecklare direkt (för din räkning). Vi betalar alla anställdas skatter och anställningsbidrag till staten. Problemfri för dig. Inget komplicerat pappersarbete och administrativt krångel att gå igenom.

Vem ska hantera min Android utvecklare?

Du. Detta är en stor fördel för dig och våra Android utvecklare. Du arbetar direkt tillsammans. Det är därför vi låter våra kunder hantera sina Android utvecklare direkt. Du känner din Android -applikation bättre än någon annan. På begäran tillhandahåller vi även projektledning - på dina vägnar - av dina Android utvecklare.

Kan mina Android-programmerare arbeta från våra företagskontor?

Ja. Utplacering av Android utvecklingspersonal på plats är tillgänglig på begäran. Alla TE-utvecklare kommer att få det sista säsongen vid omlokalisering eftersom lyckliga utvecklare är en topprioritet. Samtliga levnadskostnader och omlokaliseringskostnader överförs till kunden. Detta arrangemang fungerar bäst i 3-6 månaders perioder. Klients sökande på lång sikt flyttas på plats, rekommenderas att låta dig veta i förväg så att vi kan anställa specifika Android-kandidater som söker flyttning.

Gör du QA? Vad sägs om CS?

Ja. Tänk på oss som en förlängning av ditt lag. För QA utför vi gratis QA-rökprov på din Android-applikation. Vi rekommenderar starkt att du allokerar för en dedikerad QA i din budget. För CS har vi också resurser tillgängliga för att göra CS i ditt Android-program.

Vilka verktyg använder Team Extension vanligtvis?

Team Extension använder Git, GitHub, Jira, Slack för kommunikation. Vi bjudar dig också till vår Slack-kanal.

I vårt företag använder vi specifika verktyg. VPN, etc. Kan min Android utvecklare använda dem också?

Ja, vi kan / ska använda VPN, och ja du kan använda vilka verktyg ditt företag använder och överför det till oss. Om träning krävs måste du ta hänsyn till detta när vi gör ombord på dina Android-utvecklare. Slutligen, om licenser krävs, var noga med att skaffa licenser för den aktuella mjukvaran till utvecklaren.

Hur kommer jag igång? Hur anställer jag min Android resurs?

Goda nyheter! Helt enkelt gå till https://teamextension.se/get-started/sv. Fyll bara i formuläret och en av våra experter kommer att skriva dig tillbaka inom 24-48 timmar för att få ditt konto setup.

Jag är intresserad av att läsa mer om Android!

Vi skriver aktivt om Android utveckling och nyheter. Helt enkelt gå till vår blogg på https://teamextension.blog/?s=android

Jag är en skicklig Android utvecklare, jag är intresserad av att jobba med TE. Var ansöker jag?

Vi rekryterar ständigt begåvade Android utvecklare, helt enkelt gå till https://teamextension.careers att ta reda på våra öppna positioner.

2008

Established

+60

Gruppmedlemmar

+36

Countries

7

Kontor

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Redo att ta ditt företag till nya höjder?

Redo att ta ditt företag till nya höjder?

Hyr den bästa Android utvecklare, ingenjörer, programmerare, kodare, arkitekter och konsulter. Fortune 500 och start-ups väljer Team Extension's Android utvecklare för sina missionskritiska mjukvaruprojekt.
Komma igångHur fungerar det?